Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi

de Alina26 in Porc, 5 Iun 2013 | 6073 vizualizari

 

Aceasta reteta o am de la sora mea!!!!!Multumesc soro a fost foarte bun! :) :) ;) >:D

 

INGREDIENTE

  • 9 bucati de cotlet de porc fara os
  • Umplutura:
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 350g ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • 5 fire marar
  • 5 fire patrunjel
  • Sos de rosii:
  • 2 cutii de rosii in bulion
  • 1 catel de usturoi
  • ierburi aromatice!busuioc,oregano,foi de dafin)
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de faina
  • Pireu de cartofi:
  • 15 cartofi potriviti
  • 2 pahare lapte
  • 3 lg margarina
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi:

1.Curatam legumele si le tocam marunt.Calim ceapa impreuna cu usturoiul.Adaugam morcovii si ardeii,iar apoi ciupercile.Se pune sare,piper si se acopera cu un capac pana se fac legmle.Trebuie sa scada zeama de la ciuperci.Cand e gata adaugam mararul si patrunjelul tocat marunt.Lasati sa se raceasca.

2.Carnea o batem cu sare si putin piper.Umplem bucatile de carne si punem cam 2 linguri pentru fiecare.Le prindeti cu cate doua scobitori de fiecare.Ungeti o tava cu putin ulei si le bagati la cuptor cam 45 de minte la 180°.

3.Pregatim sosul intr-o tigaie,punem rosiile in bulion,usturoiul taiat marut,condimente si foi de dafin.Cand e aproape facut sosul il ingrosam cu faina diluata cu apa rece.Dupa 45 de minute punem sosul peste rulouri si mai lasam 10-15 minute.

4.Fierbem cartofi cu sare.Dupa ce s-a fiert ii zdrobiti cu mixerul,adaugati laptele,margarina si continuati sa mixati.Potriviti de sare.

Pofta buna!!!!!

TIPS-URI

1

Cand preparati carnea,daca va raman bucatele mici,le puteti pune in umplutura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din cotlet de porc umplute cu ciuperci in sos de rosii si pireu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne de porc umpluta cu ou si ciuperci